OYUN1GAME

Beta Sürümü Sürümü
 

Türkiyenin İlk Ödüllü Oyun Sitesi

Ana Sayfa


Sponsor Bağlantı

Araba Saldırısı Oyunu Nasıl Oynanır

Silahlı Araba Saldırısı oyununda silahlı ve zırlı bir araç kullanıyorsunuz ve hedefleri yok edip amacınıza ulaşmanız gerekiyor. Bunun için karşınıza çıkan ve size engel olmaya çalışan düşmanlarınızı yok edin.Bu savaş arabası ile her savaştan başarı ile çıkabilirsiniz. Her seviyede silahlarınızı ve zırhınızı geliştirin. Daha güçlü ve yenilmez bir kahraman olun aksiyonun ve heyecanın hiç bitmedigi bir oyun oynanış gayet basit klavyeden yön tuşları ile oynabilirsiniz. İyi operasyonlar.
  • 0
    Yorum Sayısı



Yorum Yap

Yorum Yapmak İçin Üye Olmalısınız

Hemen Üye Ol

Henüz Yorum Yapılmamış
Oyun1Game Hakkında
Oyun1Game.Com yenilendi. İnternet ve teknolojinin hızla ilerlediği günümüzde yepyeni arayüzü ve uygulamalarıyla yayın hayatımıza devam etmekteyiz. Bu çalışmalarımızdaki renklilik siz ziyaretçilerimize hoşça vakit geçirmek ve "Tadı damağımda kaldı" tabirini yaşatmak için gerçekleştirilmiştir.
İngilizce Öğreniyorum
semifinal = yarı final
Yeni Haberler
Haber 1
Bütün oyuncularımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutlarız. İyi Eğlenceler Dileriz.
30 Ekim 2015 Saat 03:19 Tarihinde Yayınlandı
Haber 2
Yaz tatilinizin en değerli günleri geçiyor çocuklar, tatil bitmeden tüm hayellerinizi gerçekleştirin. Sonrasında okul vakti geldiğinde geçen koca bir yaz mevsimi için pişman olmayın.

İyi eğlenceler.
17 Ağustos 2015 Saat 06:10 Tarihinde Yayınlandı
Haber 3
Değerli Ziyaretçilerimiz üye panelinde arkadaşlarım sekmesinde online olanlar eklendi. online olanlar butonundan üyelere arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz. yeni eklenen tam ekran butonu ile oyunları tam ekran oynayabilirsiniz.
26 Ocak 2015 Saat 18:32 Tarihinde Yayınlandı
Puan Durumu
Kasım 2015 Dönemi İlk 10
SIRAADI SOYADIPUAN
1
özlem
168
2
Selin Yilmaz
154
3
Berivan
93
4
Sema Yaldiz
78
5
Sistem Yöneticisi
74
6
Nida
64
7
Selena Gomez
62
8
Ceren Ozcan
56
9
Orxan2002
54
10
Zelal Bakir
50
Fikir Bildir
Hata Bildir