OYUN1GAME

Beta Sürümü Sürümü
 

Türkiyenin İlk Ödüllü Oyun Sitesi

Ana Sayfa
Kategoriler
  • Nasıl Oynanır
  • Oyunu Ekle(Resimli)
  • İstatistik
  • Paylaş
Siyah Beyaz macera başlığını görünce zeka oyunları kategorisi yerine macera oyunlarını düşünebilirsiniz. Ancak bu oyunda sonraki bölümlere geçebilmek için biraz kafayı çalıştırmak gerekiyor. Siyah topu yön tuşlarıyla ilerletiyorsunuz ve kapıya ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Diğer karakter ise uçabiliyor ve boşluk tuşuna bastığınızda siyah top için bir basamak görevi görüyor. İki karakteri böylece ilerleterek tüm engelleri aşmanız gerekiyor. Karakterler arası geçiş yapmak için BOŞLUK düğmesini kullanın.
Benzer Oyunlar
Oyun1Game Hakkında
Oyun1Game.Com yenilendi. İnternet ve teknolojinin hızla ilerlediği günümüzde yepyeni arayüzü ve uygulamalarıyla yayın hayatımıza devam etmekteyiz. Bu çalışmalarımızdaki renklilik siz ziyaretçilerimize hoşça vakit geçirmek ve "Tadı damağımda kaldı" tabirini yaşatmak için gerçekleştirilmiştir.
İngilizce Öğreniyorum
sardine = sardalya
Yeni Haberler
Haber 1
Bütün oyuncularımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutlarız. İyi Eğlenceler Dileriz.
30 Ekim 2015 Saat 03:19 Tarihinde Yayınlandı
Haber 2
Yaz tatilinizin en değerli günleri geçiyor çocuklar, tatil bitmeden tüm hayellerinizi gerçekleştirin. Sonrasında okul vakti geldiğinde geçen koca bir yaz mevsimi için pişman olmayın.

İyi eğlenceler.
17 Ağustos 2015 Saat 06:10 Tarihinde Yayınlandı
Haber 3
Değerli Ziyaretçilerimiz üye panelinde arkadaşlarım sekmesinde online olanlar eklendi. online olanlar butonundan üyelere arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz. yeni eklenen tam ekran butonu ile oyunları tam ekran oynayabilirsiniz.
26 Ocak 2015 Saat 18:32 Tarihinde Yayınlandı
Puan Durumu
Kasım 2015 Dönemi İlk 10
SIRAADI SOYADIPUAN
1
özlem
168
2
Selin Yilmaz
154
3
Berivan
93
4
Sema Yaldiz
78
5
Sistem Yöneticisi
74
6
Nida
64
7
Selena Gomez
62
8
Ceren Ozcan
56
9
Orxan2002
54
10
Zelal Bakir
50
Fikir Bildir
Hata Bildir