OYUN1GAME

Beta Sürümü Sürümü
 

Türkiyenin İlk Ödüllü Oyun Sitesi

Ana Sayfa
Kategoriler
  • Nasıl Oynanır
  • Oyunu Ekle(Resimli)
  • İstatistik
  • Paylaş
Süper Keskin Nişancı oyunu ellerinizi titretecek heyecan ve aksiyonun hiç bitmediği bu oyunda bir bölgede sizi öldürmeye ve namızını yok etmeye çalışan düşmanlar tarafından saldırıya uğrayacağınız bir dünya sizi bekliyor kendinizi savunun ve namınızı kaybetmeyin. Karşınıza çıkan düşmanları teker teker yok edin görsel efektleri ile sizi büyüleyecek olan bu oyun adeta olayları yaşıyormuş hissi verecek. Oynanış basit Mouse ile düşmanları vurup R ile şarjörünüzü doldurun klavyenin space yani boşluk tuşu ile silahınızın dürbününü kullanın isabet şansınız artar. Hadi ne duruyorsunuz su uyur düşman uyumaz. İyi eğlenceler.
Benzer Oyunlar
Oyun1Game Hakkında
Oyun1Game.Com yenilendi. İnternet ve teknolojinin hızla ilerlediği günümüzde yepyeni arayüzü ve uygulamalarıyla yayın hayatımıza devam etmekteyiz. Bu çalışmalarımızdaki renklilik siz ziyaretçilerimize hoşça vakit geçirmek ve "Tadı damağımda kaldı" tabirini yaşatmak için gerçekleştirilmiştir.
İngilizce Öğreniyorum
transaction = işlem
Yeni Haberler
Haber 1
Bütün oyuncularımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutlarız. İyi Eğlenceler Dileriz.
30 Ekim 2015 Saat 03:19 Tarihinde Yayınlandı
Haber 2
Yaz tatilinizin en değerli günleri geçiyor çocuklar, tatil bitmeden tüm hayellerinizi gerçekleştirin. Sonrasında okul vakti geldiğinde geçen koca bir yaz mevsimi için pişman olmayın.

İyi eğlenceler.
17 Ağustos 2015 Saat 06:10 Tarihinde Yayınlandı
Haber 3
Değerli Ziyaretçilerimiz üye panelinde arkadaşlarım sekmesinde online olanlar eklendi. online olanlar butonundan üyelere arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz. yeni eklenen tam ekran butonu ile oyunları tam ekran oynayabilirsiniz.
26 Ocak 2015 Saat 18:32 Tarihinde Yayınlandı
Puan Durumu
Mayıs 2015 Dönemi İlk 10
SIRAADI SOYADIPUAN
1
özlem
168
2
Selin Yilmaz
154
3
Berivan
93
4
Sema Yaldiz
78
5
Sistem Yöneticisi
74
6
Nida
64
7
Selena Gomez
62
8
Ceren Ozcan
56
9
Orxan2002
54
10
Zelal Bakir
50
Fikir Bildir
Hata Bildir